2020 Avize Modelleri

2018 Avize Modelleri
2018 Avize Modelleri

Avize; evlerin aydınlatma işlemini sağlayan ve görsel olarak kullanılan en özel aksesuarlardan biridir.

Modern ve minimal

Bu senin trendlerinin en başında gelen modern minimal stildir. Yaşam alanlarında geniş açık alanları bütünleyen tarzda sade fakat dikkat çekici avizeler ön plandadır. Özellikle cam yüzeyli ve modern bu tarz avizeler sadeliğin seçkin bir estetik anlayışıyla birleşmesinin bir ürünüdür.

Vintage Modeller

Uzun yıllardır en trend dekore ve mobilya tarzları her zaman içlerinde vintage ögeler barındırıyor. Vintage modelli şık ve gösterişi seven avizelerde bu sene çok moda. Hem klasik hem de modern salonlara uyum sağlayan bir avize modelidir.

Yarı Küre Avize

Özellikle yemek odaları ve mutfaklarda vazgeçilmez bir model türüdür. Bu sene özellikle dış yüzeyindeki bakır renkli kaplamasıyla ön plana çıkmaktadır.

Sarkıt Lambalar

Geçtiğimiz dönemlerde büyük bir hızla yaygınlaşmaya başlayan yalın eş lambalar şeklinde sarkan avize tipleri bu yılın en popüler modellerinden biridir. Doğallığın ve sadeliğin ön planda olduğu bu senenin dekorasyon modasında sadece duy ve lambalardan oluşan yalın ve zarif modeller aydınlık istenilen şekilde fazla lamba sayısı ile oluyor.

Sanatsal Hafif ve Yenilikçi

Hafif ve uygun bütçeli avize modelleri her geçen gün daha da yaygınlaşıyor. Ama bu sene hafif malzemeli ve uygun avizelerin yaratıcı ve şık versiyonları evlerimizi güzelleştirecek.